hoe ons te bereiken

Heb je een afspraak in onze coachingsruimte ? Dit is het adres :

Tiensesteenweg 234 - 3001 Heverlee

De bel heeft soms haar kuren, dus hard duwen is de boodschap.  En anders op het raam kloppen, dat werkt vaak nog het best ;-)

We kijken alvast uit naar je komst ! 

Lukt het toch niet ? bel mij dan op 0473/60 18 11

Lees nog even de bereikbaarheids- en parkeertips hieronder :

Kom je met de auto

Zoek dan 'querencia' in google maps of waze, dat is de makkelijkste manier om op de juiste plaats toe te komen.  De Tiensesteenweg is immers erg lang, en er is ook een nummer 234 verderop, waar je dus niet moet zijn.  Andere herkenningspunten in de buurt zijn de Colruyt en het Lukoil tankstation rechtover onze deur.  Parkeer je op de steenweg ? vergeet dan niet je blauwe schijf te plaatsen ... je kunt hier kosteloos parkeren gedurende 2u.  net de tijd voor je coaching dus !

Kom je met de fiets

Zet gerust je fiets tegen onze gevel, er zijn fietsringen voorzien om hem vast te maken.

Kom je met het openbaar vervoer 

Wij zijn gelegen op een goede wandelafstand van het station van Leuven.  

Voor de mooiste wandeling neem je de achterkant van het station, en dan wandel je via de Martelarenlaan, de Pieter Nollekensstraat, de koning Albertlaan en de Jan van de Veldelaan naar het Park Michotte richting de Tiensesteenweg.  Vanaf het park is mijn huis echt vlakbij.  

Wie de kortste weg wil nemen volgt de ring van Leuven (als je via de voorkant van het station loopt) of de Martelarenlaan (als je de achteruitgang neemt) en dan loop je recht op de Tienstesteenweg tot bij mijn huis.


Wil je niet wandelen ? dan kun je aan het station de bus nemen : route 7, 8, 9 en 380 komen tot bij mijn huis.  Stap af aan de halte 'Heverlee Sint Franciscuskerk' en wandel nog 100 meter verder.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x