GRATIS INSPIRATIE

Hier vind je een aantal e-books en video's

het geheim van performante teams

Op 14 oktober 2022 mocht ik een presentatie geven aan de leden van The Square, netwerkorganisatie van de Bank van Breda. Hier kun je de opname zien. Heb je achteraf vragen ? aarzel niet !

E-BOOK |leadership tijdens corona en quarantaine

Maart 2020 ...Thuiswerk is de norm geworden bij de start van de quarantaine. Hoe kun je daarmee omgaan als leider ? lees hier praktische tips !

E-BOOK |back to the future of teamwork

Juni 2020 ... Nu thuiswerk niet meer de norm is zien we in bedrijven dat er soms angst leeft bij medewerkers rond de terugkeer. Daarnaast hebben mensen de lockdown ook heel anders ervaren en beleefd.
Hoe ga je hiermee om als leidinggevende zodat je team versterkt uit deze crisis komt ?

E-WORKBOOK|back to the future of teamwork

Krachtige vragen en achtergrondinfo om als leidinggevende om te gaan met emoties in deze nieuwe fase van de crisis, waarin thuiswerk niet meer de norm is, Hoe ga je om met emoties, hoe sta je stil bij jezelf en je rol als leidinggevende, maar ook bij de bijdragen van je teamleden, bij de samenwerking van je team en hoe maak je samen de toekomst ?

E-BOOK | Ontslag in coronatijden

December 2020 ... Ben je leidinggevende ? En helaas genoodzaakt om kosten te besparen en mensen te ontslagen in deze coronatijd ? In dit e-boek vind je waardevolle tips over hoe je best zo'n gesprek voert, maar ook over de selectie vooraf en de nazorg voor de rest van je team achteraf.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x