ONLINE AANBOD

“Ik wil mijn capaciteiten voor leidinggeven op afstand versterken.”

“Mijn team kan een ervaren coach gebruiken nu we meer telewerken.”

“Ik wil individuele coaching of online loopbaanbegeleiding vanuit mijn vertrouwde thuisomgeving.”

Querencia is sinds 2014 het aanspreekpunt, het klankbord en de vertrouwelijke coach voor leidinggevenden, teams en individuele medewerkers en al lang voor Corona gingen we ook online coachings aanbieden. Onze teamcoaching, individuele coaching, leiderschapstraining en loopbaanbegeleiding hebben dus allemaal ook een digitaal alternatief. Maak kennis met ons aanbod online coaching en training! 

Online aanbod door Querencia

Querencia is on top of things en presenteert u haar online aanbod voor managers, teams en medewerkers. Hét inspirerend online alternatief van onze huidige expertises. Sinds 2018 organiseren we ook teamcoaching, individuele coaching, leiderschapstraining en loopbaanbegeleiding zuiver digitaal, van start tot stop. Als hr-afdeling sparren met een voormalig manager vanuit uw thuiskantoor? Als zaakvoerder de vaardigheden van uw teammanagers actualiseren in vijf opeenvolgende webinars? Alles kan!

Afhankelijk van uw wensen en noden stellen we met veel zorg en oog voor detail een digitale coaching of training aan u voor. 100% op maat, 100% gericht op efficiëntie!

Online aanbod in groep of individueel

Digitaal werken aan uw leiderschap, teams of mensen is brandend actueel en kan dankzij Querencia nu ook eenvoudig vanop de locatie van uw voorkeur. We bieden via sterke en gebruiksvriendelijke software (onder meer Cisco Webex, Microsoft Teams maar ook zoom en gotomeeting) coaching in groep aan of een-op-een. Bij coaching of training in bedrijven zetten we maximaal in op interactie en kwaliteit. Ook voor onze online meet-ups waken we daarom over het maximumaantal deelnemers. Elkaar horen, begrijpen, uitdagen en inspireren werkt optimaal in kleine groepjes, ook digitaal!

Querencia hanteert een maximumaantal webinaraanwezigen en stelt waar nodig een gepersonaliseerd traject voor. Persoonlijke learnings vergaren staat altijd voorop!

Online coaching & online training door Querencia 

 Ieder digitaal traject trapt af met een uitgebreide intake waarin we uw doelstellingen uitvoerig bespreken. Zo kan Querencia u een online lessenreeks aanbieden met meerdere deelnemers of een-op-een begeleiding voorstellen.

 

Individuele calls of groepssessies (NL, FR, EN), eventueel rond Insights Discovery

Via een geschikt en gebruiksvriendelijk webinarplatform (Cisco Webex, Microsoft Teams, Zoom, Skype, Whereby, …)

Efficiënte workshops (max. duur van 4 uur)

Tussentijdse oefeningen ter verwerking van de vorige en voorbereiding van de volgende meet-up

 

Een online variant van één van onze expertises aanvragen? Een digitaal traject op maat volgen?

Boek nu al een online coaching of training

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

ONLINE AANBOD

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x