Loopbaanbegeleiding in Leuven

“Ik krijg geen energie meer van mijn huidige job en heb nood aan een carrièreswitch…”

“Ik zou graag starten als zelfstandige, maar ik heb zoveel vragen en twijfels…”

"Ik zit in de selectieronde om promotie te maken naar een leidinggevende functie.  Maar wil ik dat wel ?"

"Het is zo lang geleden dat ik nog heb gesolliciteerd.  Hoe doe je dat vandaag? en hoe ziet de arbeidsmarkt eruit ? hoe kan ik mij voorbereiden op een online interview ?"

"Ik heb een nieuwe baas gekregen die me helemaal niet ligt. Ik voel me hierdoor gefrustreerd. Hoe kan ik hier best mee omgaan?"

"Hoe krijg ik meer voldoening en plezier in mijn job?"

"Hoe kan ik een beter evenwicht vinden tussen mijn werk en mijn privéleven?"

"Ik heb het gevoel dat ik in mijn job niet kan tonen waar ik echt goed in ben. Wat kan ik hieraan doen?"

"Welk werk past er echt bij me?"

"Ik doe mijn job al heel lang. Is het tijd voor iets anders of blijf ik beter?"

"Ik zou graag mijn talenten beter benutten in mijn job. Hoe kan ik dat doen?"

"Ik heb het gevoel dat ik op een kruispunt zit in mijn loopbaan. Welke richting ga ik best uit?"


“Ik zoek een loopbaancoach om onze hr-dienst intern te ondersteunen…”

 

Wie gelukkig is in zijn job, voelt zich beter in zijn vel. Een cliché dat staat als een huis. Maar, wat als er twijfels komen over uw beroepskeuze? Wat als de gebrekkige work-life balance zwaarder begint door te wegen? Querencia is als professionele coach gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en richt de radar op uw toekomst! 


Loopbaanbegeleiding met een plus 

Querencia helpt u graag, onder de noemer 'Christine De Loopbaancoach' om de juiste loopbaankoers uit te stippelen in een persoonlijk traject via VDAB loopbaancheques of in-house ter ondersteuning van uw hr-werking. De voorbije jaren hebben we al meer dan 300 mensen bijgestaan in hun zoekproces via de VDAB-loopbaancheques en een 100-tal mensen intern in bedrijven begeleid. Dat we overlopen van drive en expertise spreekt dus voor zich. En toch is elke loopbaanbegeleiding anders, omdat we vertrekken vanuit uw verhaal en schakelen in functie van uw drijfveren, sterktes en verwachtingen. We stellen een persoonlijk ontwikkelingsplan op en bespreken ook concrete acties.

Bestel hier je loopbaancheques

Loopbaanbegeleiding door ervaren loopbaancoach

De arbeidsmarkt is continu in evolutie. Flexibiliteit, aanpassen aan veranderingen en wendbaarheid worden verwacht.  Kiezen voor loopbaancoaching is een grote stap die u kan helpen onderzoeken hoe u hiermee wil omgaan. En dus wilt u niet de eerste de beste jobcoach aan uw zijde. Terecht! Christine Esteingeldoir is erkend als PCC en ICF gecertificeerd coach en is al 6 jaar actief als VDAB loopbaancoach. Bovendien is onze jarenlange ervaring als rekruiter een enorm pluspunt, want wij kennen de arbeidsmarkt door en door. Al deze skills worden naadloos gecombineerd in uw loopbaanbegeleiding, zodat u de job vindt waarin u de energie opnieuw voelt stromen.   

Krijg je graag tips en tricks ? 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques aanvragen

Wilt u starten met loopbaanbegeleiding? Super! U kan hiervoor gebruik maken van de loopbaancheques van de VDAB waardoor U slechts 80€ betaalt voor 7 uren coaching. De overheid subsidieert de rest van dit traject ter waarde van € 1100. Dit voor zowel werknemers als werkgevers. Al wat u moet doen, is uw loopbaancheques bestellen bij VDAB, en dat kan hier. Wanneer u ze ontvangen heeft, kunnen we starten met uw persoonlijke traject. 

Querencia werkt als coach voor Randstad Risesmart en op die manier hoeft ook u zich verder niks aan te trekken van de administratieve afhandeling.  (Enkel bij inschrijving via de website vermelden dat u graag wil gecoacht worden door Christine Esteingeldoir.) 

Eerst graag een infomoment waarbij we persoonlijk kennis maken en onze werking toelichten voordat u kiest? Dan kan, uiteraard.  Wij maken graag tijd vrij in onze agenda om een antwoord te bieden op uw vragen en samen te verkennen of er muziek zit in onze samenwerking.  

Wat wilt u écht bereiken? Daar willen we naartoe! We ontdekken het samen op uw tempo met een doelgericht en efficiënt actieplan. Uw nieuwe droom start hier!Loopbaanbegeleiding voor bedrijven

Wilt u werken aan de retentie in uw bedrijf en investeren in de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers? Op zoek naar een ervaren coach voor leidinggevenden? Ook dan zoeken we samen naar de gepaste formules en de gepaste antwoorden via interne loopbaanbegeleiding.

Meer info over onze aanpak vind u hierOp zoek naar een coach voor uw loopbaanbegeleiding?

Maak vrijblijvend een afspraakLoopbaanbegeleiding in Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x