BLOGS

Hoe selecteer je een goede coach ?

Als je samenwerkt met een professionele coach is vertrouwen van groot belang. In mijn eigen coachingstrajecten werk ik zeer intens samen met directies, managers en teams, waardoor de juiste match essentieel is. Vaak gaat het goed, maar soms is een goede ‘klik’ met iemand voelen, niet voldoende. En dan loopt het mis. Zelf werd ik onlangs de pineut door een ongelukkige inschattingsfout.

Lees meer

BACK TO SCHOOL, BACK TO BUSINESS, OOK BACK TO BORING MEETINGS ? (deel 2)

Volgend op de blog van een paar weken geleden deel ik hierbij een aantal tips die high performing teams gebruiken om hun meetings resultaatgerichter te maken en waardoor het hele team ook meer geêngageerd aan de meeting deelneemt en daarna de beslissingen in de praktijk brengt .

3 oktober 2022

Lees meer

BACK TO SCHOOL, BACK TO BUSINESS, OOK BACK TO BORING MEETINGS ?

Hoe verlopen de Teammeetings bij u ? Een goede meeting zorgt ervoor dat het team gemotiveerd en geëngageerd wordt/blijft voor de te bereiken doelen. Vandaag deel ik alvast 4 tips om de motivatie en de verbinding in het team te versterken tijdens meetings .

5 september 2022

Lees meer

Over het (waar)maken en volhouden van goede voornemens

Bij de start van een nieuw jaar horen vaak goede voornemens. En tegen de maand februari zijn we ze vaak al vergeten. Hoe komt het dat goede voornemens zo moeilijk waar te maken zijn ? In deze blog krijg je tips voor het opmaken van je goede voornemens en ook hoe je de kans vergroot dat je er echt mee aan de slag gaat en ze kunt volhouden.

Lees meer

9 tips voor efficient leiderschap tijdens corona en quarantaine

In week 3 van de quarantaine kreeg ik van verschillende klanten en managers de vraag of ik iets kon ontwikkelen rond leiderschap tijdens corona en quarantaine. De eerste vraag was een opleiding ‘leidinggeven op afstand’. Die vraag ben ik gaan onderzoeken en uitbreiden. Want als je ’t mij vraagt, is leidinggeven in crisistijd zoals nu, veel moeilijker dan leidinggeven op afstand. Ik kroop in mijn pen om in deze uitdagende tijden van corona een e-book voor leidinggevenden te schrijven boordevol inzichten en praktische tips.

Lees meer

Over bewuste keuzes maken. En hoe dat bevrijdend werkt, ook in corona-tijden

Ik voelde mij de voorbije dagen erg onrustig en was niet mijn eigen vrolijke zelve. Ik ontdekte dat dat eigenlijk kwam omdat ik niet bewust aan het kiezen was wat ik in deze corona-tijd zou doen. Nu de keuze is gemaakt, gaat het al beter met mij. Benieuwd wat mijn dilemma was ?

19 maart 2020

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x