INDIVIDUELE COACHING

“Ik heb al veel opleidingen gevolgd, maar het lukt niet in de praktijk…”
“Ik wil leren feedback geven en omgaan met weerstand in mijn team…”
“Ik verzuip in het werk... Hoe breng ik mijn work-life balans terug in evenwicht?”

Een ICF gecertificeerde coach gezocht voor leidinggevenden? Gevonden! Querencia helpt junior en senior managers om meer inzicht te krijgen in hun leiderschapsstijl. We scherpen niet alleen uw persoonlijke vaardigheden aan, maar gaan vooral op zoek naar uw drijvers en stimuleren om op zelfontdekking te gaan. We focussen op uw vragen en knelpunten en handelen vanuit uw dynamiek en waarden.

Persoonlijke leiderschapsstijl

Om te groeien als medewerker en manager zijn er bepaalde skills en competenties nodig die u kan aanleren. Maar, individuele coaching gaat veel verder dan dat. We kijken ook naar wie u bent als persoon. Wat uw overtuigingen zijn en hoe die u helpen of net tegenhouden om te bereiken wat u wilt bereiken. De focus ligt niet enkel op het ‘doen’, maar ook op het hele ‘zijn’, de attitude, de stijl, het denken en het voelen. Querencia helpt u graag om deze diepere lagen te ontdekken.

Persoonlijke ontwikkeling

Doorgroeien in je functie, in je team of in je bedrijf? De basis van persoonlijke ontwikkeling is zelfkennis en het durven ontvouwen van je  talenten. Persoonlijk leiderschap is de regie van je leven in eigen handen nemen. We kijken naar wat je daarbij kan helpen en ook wat je eventueel tegenhoudt.  Querencia wandelt graag een stukje mee in jouw persoonlijk traject als motiverende coach. 

Persoonlijke effectiviteit

Effectief en efficiënt werken? Leer plannen, bijzaken en hoofdzaken onderscheiden én prioriteiten stellen. Leren delegeren en uw teams motiveren om beter te presteren? Persoonlijke effectiviteit is meer dan een cursus timemanagement. Via individuele coaching gaan we op zoek naar uw valkuilen en vragen. Querencia is ervan overtuigd dat elke manager de antwoorden al in zich heeft. 

Persoonlijke competenties

Communiceren met impact, flexibiliteit, proactief handelen, verantwoordelijkheden nemen, stressbestendig zijn, doorzettingsvermogen, … Van een manager wordt verwacht dat hij of zij elke box aantikt. Wilt u specifieke competenties ontwikkelen? Een 1-op-1 coaching is een inspirerend reflectiemoment waarin we in alle vertrouwen uw persoonlijk leiderschap verder uitdiepen. 


Persoonlijk leiderschap door Querencia (ICF gecertificeerd coach)

Elke 1-op-1 coaching start met een grondige intake om uw doelstelling helder te krijgen. We toetsen wederzijdse verwachtingen af en werken een traject op maat uit:

Individuele coaching voor leidinggevenden?


INDIVIDUELE COACHING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x