LEIDERSCHAPSTRAINING

“Ik wil graag een leiderschapstraject uitwerken voor junior managers.”
“Onze HR-dienst zoekt een ervaren partner voor onze leiderschapstrainingen.”
“We willen met ons team een reële case bespreken, analyseren en ophelderen.”

Het geheim van een bloeiende en groeiende organisatie? Zonder twijfel gemotiveerde medewerkers, een goede teamwerking en sterk leiderschap. Querencia is uw ICF gecertificeerde coach, mentor en trainingspartner om competenties aan te scherpen en kennisoverdracht te organiseren. Interactief en praktijkgericht? Duurzaam en duidelijk? Absoluut!

Leiderschapstraining voor senior managers & executives

Zijn uw ervaren managers vragende partij om hun persoonlijke leiderschapsstijl verder uit te diepen? Fantastisch! We tunen in op de thema’s die op uw managementtafel liggen: teambuilding, groei, disruptie, innovatie, integratie, heropbouw na herstructurering, … We werken aan vertrouwen en sterk leiderschap. 

Intervisie voor leidinggevenden

Wilt u met uw team leren aan de hand van reële cases en praktijksituaties? Dat kan via een intervisie. Querencia is de procesbewaker en begeleidt de intervisiegroep. De groep wordt gemotiveerd om de probleemsituatie te analyseren en antwoorden te formuleren in een sfeer van onderling vertrouwen. Een intervisie is hands-on en waardevol. 

Leiderschapstraining voor junior managers

Ook het aanstormend talent in uw bedrijf klaarstomen voor the next management level? Start hier! Querencia rolt een leiderschapstraject uit afgestemd op de thema’s en groeicurves die voor uw junior managers belangrijk zijn: medewerkers aansturen, leren communiceren, doelen bepalen, verandering stimuleren, omgaan met conflicten, leren delegeren, feedback geven, prioriteiten stellen, coachende vaardigheden aanleren, … Een leiderschapstraject met focus!


Leiderschapstrainingen door Querencia

Elke leiderschapstraining kan afzonderlijk geboekt worden in-house of op locatie. Afhankelijk van de doelgroep en de noden stellen wij graag een trainingsprogramma samen:

  • Training hele dag in-house of op locatie (NL, FR, EN): feedback gesprekken, leren delegeren, leren onderhandelen, communiceren met impact, omgaan met weerstand, visie & missie, Insights persoonlijkheidsprofielen, …

  • Intervisie in bedrijven rond reële cases, intervisiegroepen begeleiden

  • Trainingen kunnen aangevuld worden met persoonlijke coaching of teamcoaching en ondersteund worden door tools zoals Insights Discovery

  • Inspiratiesessies, lunch & learn, keynotes, webinars over leiderschapsthema’s

  • Mentoring en coaching ‘on the spot’

Heeft u specifieke thema’s die u aan bod wil laten komen in uw leiderschapstrainingen? De aanpak van Querencia wordt steeds afgestemd op de wensen van uw bedrijf!

Cursus leiderschap organiseren?

Maak vrijblijvend een afspraak

LEIDERSCHAPSTRAINING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x