e-workbook 'back to the future of teamwork

In dit werkboek krijg je krachtige vragen en achtergrondinfo over emoties.  

We zitten in een nieuwe fase van de crisis. Thuiswerk is niet langer de norm. Toch zie ik veel mensen die nog niet terug zijn gekeerd. Aan alles rondom mij voel ik dat dat proces langzaam en uitgerokken zal zijn. Bij verschillende klanten hoor ik dat angst een belangrijke rol speelt bij de terugkeer naar kantoor.  Bovendien hebben mensen de quarantaine ook erg verschillend beleefd.

In dit e-workbook ga ik in op leiderschap en samenwerking tijdens deze fase van de crisis. Ik geloof dat het nu belangrijk is om in teams opnieuw te connecteren, de balans op te maken van hoe er vandaag gewerkt wordt en aan een nieuwe toekomst te bouwen. Dit werkboek geeft je massa's vragen om over na te denken en te gebruiken in gesprekken : wat kun je als mens doen in deze fase van de crisis? Wat kun je doen als team? Hoe kun je verbonden zijn met de mensen waarmee je resultaten neerzet? En hoe kunnen we omgaan met de verschillen tussen mensen en hun emoties rond de terugkeer? Hoe kun je ervoor zorgen dat je zowel individueel als in team de best mogelijke resultaten neerzet? Welk ‘nieuw’ normaal wil je voorbereiden en installeren? 

In het e-book deel ik mijn inzichten op basis van studiewerk, gesprekken met leidinggevenden en HR-departementen in de voorbije weken. En uiteraard ook gebaseerd op mijn jaren ervaring als coach en facilitator van verandering.

Laat hier je gegevens achter, dan kun je het boek downloaden


e-workbook 'back to the future of teamwork
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
e-workbook 'back to the future of teamwork

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x