INSIGHTS DISCOVERY

Uw team beter begrijpen aan de hand van een heldere en praktijkgerichte persoonlijkheidsvragenlijst? Medewerkers elkaars sterktes en gebreken laten omarmen? Querencia heeft het Insights Discovery model in de vingers! We bevragen uw werknemers individueel online en gebruiken de resultaten als startpunt van een inspirerende teamdag. Klaar om uw team te (her)ontdekken en versterken?

Als gecertificeerd practitioner Insights Discovery leidt Querencia persoonlijkheidsvragenlijsten van Insights in goede banen voor bedrijven. Van vragenlijsten bezorgen, over resultaten bespreken, tot teams begeleiden.

Wat is Insights Discovery?

Het Insights Discovery model is gebaseerd op de ideeën van psychiater Carl Gustav Jung. De persoonlijkheidsleer rust op persoonlijke voorkeuren, gedragingen en reacties en giet ze in vier verschillende kleuren: blauw, rood, geel en groen. Ieder karakter vertoont kenmerken van iedere kleur. De dominante kleuren zijn een weerspiegeling van iemands voornaamste karaktertrekken. Te weten komen hoe de vier kleuren zich bij u of uw medewerkers verhouden? Dat kan aan de hand van de Insights Discovery test die bestaat uit maar liefst 25 meerkeuzevragen.


Persoonlijkheidskleuren komen op goede (werk)dagen helemaal anders tot uiting, dan op slechte momenten. Querencia geeft teams inzage in hun top momenten en hun valkuilen.

Insights Discovery bevraging door Querencia

Uw hele onderneming, enkel uw afdeling of een team in het bijzonder bevragen? Querencia bezorgt iedere medewerker een persoonlijke link naar de Insights Discovery vragenlijst. De online vragenlijst is geen test, maar een verzameling van 25 uiteenlopende vragen waarop uw werknemer één van de vier voorgestelde antwoorden moet selecteren. Het is aangewezen deze vragenlijst in alle rust en stilte in te vullen, bijvoorbeeld in een afgesloten vergaderruimte op kantoor of buiten de werkuren in de thuisomgeving. Querencia behandelt alle gegeven antwoorden en overeenkomstige kleuren in een sfeer van vertrouwen en brengt ze mee naar de teammeeting om ermee aan de slag te gaan.


Insights Discovery teamdag door Querencia

Querencia gidst uw team van de theorie naar de praktijk gedurende een intensieve en inspirerende teamdag in uw bedrijf. We stellen de voornaamste persoonlijkheidskleuren niet droog aan elkaar voor, maar werken actief rond teamwork. Wie ben ik? Hoe wil ik graag gemanaged worden? Hoe reageer ik in onverwachte situaties? Begrijp ik mijn teamgenoot in stresssituaties? Aan de hand van de Insights Discovery resultaten en enkele praktijkcases leren collega’s elkaar beter kennen en ontstaat er meer begrip voor elkaar. Een echte boost voor de sfeer op de werkvloer!


BONUS | Querencia is vlot drietalig. We organiseren en begeleiden uw Insights Discovery teamdag moeiteloos in het Nederlands, Frans en/of Engels.

Querencia bestudeert, stimuleert en inspireert medewerkers, managers en teams vanuit hun persoonlijke sterktes en onderlinge verschillen. Het effect? Versterking van elkaars unieke troeven en een betere service voor de klanten.

Mag het wat meer zijn? 

Wilt u het onderste uit de kan halen en evolueren naar een high performing team? Querencia is met veel plezier en vertrouwen uw teamcoach. Insights Discovery is de perfecte basis om de teamgeest aan te wakkeren en te versterken. Querencia weet namelijk precies welke karakters er zich in uw bedrijf bevinden. Een waardevolle voorsprong in een teamtrajectbegeleiding! We hebben ervaring met het ondersteunen en coachen van nieuwe teams, teams in verandering en teams in conflict. Maar vangen na een Insights Discovery en teamdag even graag individuele coaching van leidinggevenden of medewerkers aan.

“The elevator to change is out of order. You’ll have to take the stairs. One step at a time.” 
Christine Esteingeldoir, founder Querencia


INSIGHTS DISCOVERY

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x